Logo sigle UE, Guvern, Instrumente Structurale

ARHIVĂ ŞTIRI


Anunţ conferinţa de final a proiectului

ROMAIR CONSULTING a susţinut Conferinţa de final a proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”.

Miercuri, 25 noiembrie 2015, Romair Consulting S.R.L., alături de membrii parteneriatului Asociația „Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională” și AM Project Design&Consulting S.R.L., a organizat conferința de final a proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, ID 140783, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Evenimentul a fost organizat în vederea prezentării rezultatelor obținute în urma implementării proiectului la nivel naţional, numărul de beneficiari fiind de peste 3.000 de persoane, membrii ai grupului țintă.

În cele 20 de luni de implementare a proiectului, au fost desfăşurate activităţi de consiliere şi orientare profesională cu un numar de 3.223 de persoane, în ceea ce priveşte beneficiile programelor de formare profesioanală continuă, pentru calificare/recalificare. De asemenea, au fost organizate la nivel naţional Campanii de informare privind beneficiile participării la FPC în judeţele: Giurgiu, Bucureşti, Argeş, Constanţa, Ialomiţa, Cluj şi Buzău.

Au fost oferite în mod gratuit cursuri de calificare/recalificare la standarde europene de care au beneficiat peste 1.500 de angajaţi din domenii de activitate precum: servicii de salubritate, servicii hoteliere și turistice, construcții, pază și protecție, comerţ, sanitar, fără a se limita la acestea.

Romair Consulting S.R.L., în calitate de lider de parteneriat al proiectului, împreună cu cei doi parteneri naționali au depus toate eforturile pentru a răspunde atât nevoilor de formare profesională continuă a angajaților din Romania, cât şi nevoilor companiilor de a avea o forță de muncă calificată și pregătită să facă față nivelului tot mai înalt de competitivitate existent în sectorul specific de activitate.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere cursuri "Lucrător în comerţ" în Giurgiu, grupele 4-6

Anunțăm începerea a 3 noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Lucrător în comerţ”, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de începere a cursurilor: 02.10.2015

Perioada de desfășurare: 02.10.2015– 07.12.2015

Examenul final se va susține pe data de: 08.12.2015

Locul de desfășurare al cursurilor: Giurgiu, jud. Giurgiu

Durata de desfășurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Cursurile sunt organizate de către Asociatia „Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Agent de securitate" în Bucureşti, grupa 15

Anunțăm finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de securitate” în București, grupa 15.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanta şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 22.05.2015 – 24.07.2015, iar examenul a fost susținut în data de 27.07.2015.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să-si perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Cameristă" în Bucureşti, grupa 7

Anuntam finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Cameristă” în Bucuresti, grupa 7.

Cursul s-a desfasurat in cadrul proiectului „Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, in perioada 22.05.2015 – 24.07.2015, iar examenul a fost sustinut in data de 27.07.2015.

Cursul a fost organizat de catre Asociatia „Centrul pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regionala”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesionala autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Participarea la acest curs a fost gratuita, cursul adresandu-se persoanelor angajate care au dorit sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare cursuri "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport" în Mangalia, grupele 7-10

ROMAIR CONSULTING anunţă finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de „Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport” a celor 4 grupe constitute în Mangalia.

Cursurile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 29.04.2015 – 24.07.2015, iar examenele au fost susținute in zilele de 27 si 28 iulie 2015.

Participarea la aceste cursuri a fost gratuita, cursurile adresandu-se persoanelor angajate care au dorit sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Agent de securitate" în Giurgiu, grupa 17

Continuăm calificarea/recalificarea angajaților în meseria de „Agent de securitate” in Giurgiu!

Perioada de desfăşurare a cursului: 31.07.2015 – 01.10.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 06.10.2015

Cursul are o durata de 360 ore, reprezentand 60 ore de pregatire teoretica si 300 ore de pregatire practica.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Agent de securitate" în Bucureşti, grupa 16

Incepand cu data de 31.07.2015, vom demara o noua sesiune de curs pentru meseria de „Agent de securitate” in Bucuresti (grupa 16).

Perioada de desfasurare: 31.07.2015 – 01.10.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 05.10.2015

Cursul are o durata de 360 ore, reprezentand 60 ore de pregatire teoretica si 300 ore de pregatire practica.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport" în Cernavodă, grupa 11

ROMAIR CONSULTING anunță finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de „Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport” a grupei nr. 11 constituită în Cernavodă.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 29.04.2015 – 03.07.2015, iar examenul a fost susținut in ziua de 09.07.2015.

Cursul a fost organizat de către Asociaţia „Centrul pentru Formare Profesională şi Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să își perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere cursuri "Lucrător în comerţ" în Constanţa, grupele 2 şi 3

Anunțăm începerea a 2 noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Lucrător în comerţ”, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de incepere: 21.07.2015

Perioada de desfăşurare: 21.07.2015 – 21.09.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 23.09.2015 si 24.09.2015

Locul de desfăşurare al cursurilor: Constanţa

Durata de desfăşurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Descrierea cursului: Lucratorul in comert se ocupa in principal de comunicarea cu clientii magazinului (punctului de vanzare), organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului (punctului de vanzare), efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vanzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare.

Cui se adresează cursul? Cursul se adresează persoanelor care au absolvit minim 4 clase si care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu.

Care sunt avantajele participării la acest curs? 1. dobandirea de cunostinte noi in domeniul comertului; 2. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 3. pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă;

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport" în Constanţa, grupa 12

Începând cu data de 21.07.2015, vom demara o nouă sesiune de curs pentru meseria de „Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport” în Constanţa!

Perioada de desfăşurare: 21.07.2015 – 21.09.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 22.09.2015

Ce implică meseria de Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport?

Ocupaţia de Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport presupune competenţe legate de desfăşurarea activităţilor de curăţenie în incinte – reşedinţe, birouri, sectoare industriale şi administrative – şi mijloace de transport.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu.

Care sunt avantajele participării la acest curs?: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Agent de securitate" în Giurgiu, grupa 14

Avem plăcerea de a vă anunța finalizarea în data de 29.05.2015 a cursului de „Agent de securitate” în Giurgiu, grupa 14.

Cursul s-a derulat în perioada 20.03.2015 – 27.05.2015, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanta şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Cursul a fost organizat de către Asociaţia „Centrul pentru Formare Profesională şi Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să-si perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Agent de securitate" în Bucureşti, grupa 13

Anunțam finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de securitate” în București, grupa 13.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanta şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 20.03.2015 – 27.05.2015, iar examenul a fost susținut în data de 28.05.2015.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să-si perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Lucrător în alimentaţie" în Constanţa, grupa 1

ROMAIR CONSULTING anunță finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de „Lucrător în alimentație (ajutor de bucătar)” a primei grupe constituite în Constanţa.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 18.03.2015 – 25.05.2015, iar examenul a fost susținut in ziua de 26.05.2015.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să își perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciDEMARARE CAMPANIE DE PROMOVARE PRIVIND BENEFICIILE FPC

Romair Consulting S.R.L. în parteneriat cu Asociația „Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională” și AM Project Design & Consulting, a demarat Campania de promovare privind beneficiile FPC organizată în cadrul proiectului „Furnizare de Performanţă şi Competenţe angajaţilor prin FPC”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Acestă campanie de promovare are ca scop informarea angajaţilor, potenţiali beneficiari ai cursurilor de calificare/recalificare, cu privire la beneficiile formării profesionale continue. Procesul de promovare a beneficiilor FPC are loc prin intermediul întâlnirilor organizate la nivel naţional, în cel puţin o localitate din fiecare judeţ al ţării.

Dacă doriți ca experții noștri să fie prezenți în localitatea dumneavoastră pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Persoană de contact: Andra Stanciu, Expert informare si publicitate, Romair Consulting SRL, telefon 0730.101.888, email andra.stanciu@romair.ro, www.fiiperformant.ro

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Lucrător în comerţ" în Constanţa, grupa 1

ROMAIR CONSULTING anunță finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de „Lucrător în comerț” a primei grupe constituite în Constanţa.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 20.02.2015 – 28.04.2015, iar examenul a fost susținut in ziua de 29.04.2015.

Participarea la acest curs a fost gratuită, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit să se califice sau să își perfecționeze cunoștințele în domeniu. Cursanții au alcătuit o grupă de 28 de persoane și au susținut în număr complet examenul de absolvire al programului de formare profesională.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Agent de securitate" în Bucureşti, grupa 15

Incepand cu data de 22.05.2015, vom demara o noua sesiune de curs pentru meseria de „Agent de securitate” in Bucureşti (grupa 15).

Perioada de desfasurare: 22.05.2015 – 24.07.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 27.07.2015

Cursul are o durata de 360 ore si se va desfăşura pe 3 module, după cum urmează:

Modulul I – Pregătirea generală, cu durata de 120 ore, din care: 30 ore instruire teoretică şi 90 activităţi practice.

Modulul II - Pregătirea operaţională, cu durata de 160 de ore, din care: 40 instruire teoretică şi 120 activităţi practice.

Modulul III – Pregătirea specifică rezolvării incidentelor, cu durata de 80 de ore, din care: 20 ore instruire teoretică şi 60 ore activităţi practice.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Cameristă" în Bucureşti, grupa 7

Anunțam începerea unei noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Cameristă”, în cadrul proiectului „Furnizare de Performantă şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de începere a cursului: 22.05.2015

Perioada de desfășurare: 22.05.2015 – 24.07.2015

Examenul final se va susține pe data de: 27.07.2015

Locul de desfășurare al cursului: București

Durata de desfășurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile proiectului îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare cursuri "Agent de securitate" în Bucureşti, grupele 9-12

Anunțam finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de securitate” , grupele 9 - 12, în București.

Cursurile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performantă şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 20.02.2015 – 28.04.2015, iar examenele au fost sustinute in zilele de 9 si 10 mai 2015.

Cursurile au fost organizate de către Asociaţia „Centrul pentru Formare Profesională şi Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport" în Bucureşti, grupa 6

ROMAIR CONSULTING anunță finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de „Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport” a grupei nr. 6 constituită în București.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 20.02.2015 – 28.04.2015, iar examenul a fost susținut in ziua de 29.04.2015.

Cursul a fost organizat de către Asociaţia „Centrul pentru Formare Profesională şi Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizare cursuri "Agent de securitate", grupele 7 şi 8, în Cernavodă

Anunțam finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de securitate”, grupele 7 şi 8, în Cernavodă.

Cursurile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performantă şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 09.02.2015 – 15.04.2015, iar examenele au fost sustinute in data de 17.04.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport", grupa 11, în Cernavodă

Începând cu data de 29.04.2015, vom demara o noua sesiune de curs pentru meseria de „Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport” în Cernavodă!

Perioada de desfăşurare: 29.04.2015 – 03.07.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 06.07.2015

Ce implică meseria de Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport?

Ocupaţia de Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport presupune competenţe legate de desfăşurarea activităţilor de curăţenie în incinte – reşedinţe, birouri, sectoare industriale şi administrative – şi mijloace de transport.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu.

Care sunt avantajele participării la acest curs?: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciSTART la calificare/recalificare agentilor de curatenie cladiri si mijloace de transport din Mangalia!

Anunțăm începerea a 4 noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport”, grupele 7-10, organizate în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Perioada de desfasurare: 29.04.2015 – 24.07.2015

Examenul final se va sustine pe data de:27.07.2015 si 28.07.2015

Locul de desfasurare al cursurilor: Mangalia

Durata de desfasurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice

Ce implică meseria de Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport?

Ocupaţia de Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport presupune competenţe legate de desfăşurarea activităţilor de curăţenie în incinte – reşedinţe, birouri, sectoare industriale şi administrative – şi mijloace de transport.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu. Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizare curs "Lucrãtor instalator pentru construcţii", grupa 4, în Cernavodă

ROMAIR CONSULTING anunţă finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Lucrător instalator pentru construcții” în Cernavodă, grupa 4.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanţă şi Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 04.02.2015 – 07.04.2015, iar examenul a fost susținut în data de 09.04.2015.

Cursul a fost organizat de către Asociatia „Centrul pentru Formare Profesionala şi Dezvoltare Regională”, Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesională autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Pentru informații suplimentare şi înscrieri la programele de formare profesionala continuă, rugăm folosiți telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Finalizare curs "Cameristã", grupa 6, în Bucureşti

Anuntam finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Camerista hotel” în Bucuresti, grupa 6.

Cursul s-a desfasurat in cadrul proiectului ,„Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, in perioada 30.01.2015 – 02.04.2015, iar examenul a fost sustinut in data de 06.04.2015.

Participarea la acest curs a fost gratuita, cursul adresandu-se persoanelor angajate care au dorit sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele în domeniu. Cursantii au alcatuit o grupa de 28 de persoane, dintre care 26 de persoane au sustinut examenul de absolvire al programului de formare profesionala.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Finalizare cursuri "Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport" în Cernavodă, grupele 1-5

ROMAIR CONSULTING anunţă finalizarea cursurilor de calificare/ recalificare pentru meseria de „Agent de curățenie clădiri şi mijloace de transport” a celor 5 grupe constitute în Cernavodă.

Cursurile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 23.12.2014 – 20.03.2015, iar examenele au fost susținute in zilele de 23 si 24 martie 2015.

In cadrul programului de formare profesionala, toti cursantii au beneficiat de pregatire teoretica si practica la inalte standarde de calitate. Totodata participantii la curs au primit rechizite, suporturi de curs adaptate la cerintele cursului si au benficiat de suportul si spijinul formatorilor atat pe perioada stagiului de teorie cat si a celui de practica.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Finalizare curs "Lucrãtor instalator pentru construcţii", grupa 3, în Murfatlar

Anunțam finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de “Lucrător instalator pentru construcții” în Murfatlar, grupa 3.

Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanţă şi Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 22.12.2014 – 19.03.2015, iar examenul a fost susținut în data de 23.03.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Finalizare cursuri "Cameristã hotel", grupele 4 şi 5, în Bucureşti

Anunțam finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de “Cameristă hotel”, grupele 4 şi 5, în Bucureşti.

Cursurile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Furnizare de Performanţă şi Competenţe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada 17.12.2014 – 16.03.2015, iar examenele au fost susținute în data de 18.03.2015 şi, respectiv, 19.03.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Finalizare cursuri "Cameristã hotel", grupele 2 şi 3, în Bucureşti

Avem plăcerea de a vă anunța finalizarea în data de 12.03.2015 a cursurilor de „Cameristă hotel”, grupele 2 şi 3, în București

Cursurile s-au derulat în perioada 15.12.2014 – 12.03.2015, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Examenele de absolvire au fost susținute în data de 16.03.2015 şi, respectiv, 17.03.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciÎncepere curs "Agent de securitate" în Bucureşti, grupa 13

Începând cu data de 20.03.2015, vom demara o nouă sesiune de curs pentru meseria de „Agent de securitate” în Bucureşti!

Perioada de desfăşurare: 20.03.2015 – 27.05.2015

Examenul final se va susţine pe data de: 28.05.2015

Cursul are o durata de 360 ore si se va desfăşura pe 3 module, după cum urmează:

Modulul I – Pregătirea generală, cu durata de 120 ore, din care: 30 ore instruire teoretică şi 90 activităţi practice.

Modulul II - Pregătirea operaţională, cu durata de 160 de ore, din care: 40 instruire teoretică şi 120 activităţi practice.

Modulul III – Pregătirea specifică rezolvării incidentelor, cu durata de 80 de ore, din care: 20 ore instruire teoretică şi 60 ore activităţi practice.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciÎncepere curs "Agent de securitate" în Giurgiu, grupa 14

Continuăm calificarea/recalificarea angajaţilor în meseria de „Agent de securitate” în Giurgiu!

Perioada de desfăşurare a cursului: 20.03.2015 – 27.05.2015

Examenul final se va susţine pe data de: 27.05.2015

Locul de desfăşurare al cursurilor: Giurgiu

Cursul are o durata de 360 ore si se va desfăşura pe 3 module, după cum urmează:

Modulul I – Pregătirea generală, cu durata de 120 ore, din care: 30 ore instruire teoretică şi 90 activităţi practice.

Modulul II - Pregătirea operaţională, cu durata de 160 de ore, din care: 40 instruire teoretică şi 120 activităţi practice.

Modulul III – Pregătirea specifică rezolvării incidentelor, cu durata de 80 de ore, din care: 20 ore instruire teoretică şi 60 ore activităţi practice.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizare curs "Agent de securitate, grupa 6, în Bucureşti

Anuntam finalizarea cursului de calificare/ recalificare pentru meseria de “Agent de securitate” în Bucuresti, grupa 6.

Cursul s-a desfasurat in cadrul proiectului „Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, in perioada 19.12.2014 – 02.03.2015, iar examenul a fost sustinut in data de 07.03.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciÎncepere curs "Lucrător în alimentaţie (ajutor de bucătar)" în Constanţa, grupa 1

Persoanele care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în meseria de „Lucrător în alimentaţie (ajutor de bucătar)” sunt invitate să se înscrie la grupa în formare din Constanţa!

Data de incepere: 18.03.2015

Perioada de desfăşurare: 18.03.2015 – 25.05.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 26.05.2015

Locul de desfăşurare al cursurilor: Constanţa

Durata de desfăşurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Ce implica activitatea unui Lucrator in Alimentatie? Acesta implementeaza si mentine standardele de pastrare si depozitare a produselor alimentare, a semipreparatelor si preparatelor respectand normele igienico-sanitare in vigoare. Participa la determinarea necesarulului de materii prime si la realizarea comenzilor de aprovizionare. Asigura ordinea si curatenia in bucatarie, intretine ustensilele si si echipamentele din dotare.

Cui se adresează cursul? Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu.

Care sunt avantajele participării la acest curs? 1. pregatirea la un nivel profesional pentru a sustine cu succes acest gen de activitate si a putea oferi servicii de calitate; 2. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 3. pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă;

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciSTART la calificare/recalificare lucrătorilor în comerţ din Constanţa!

Anunțăm începerea unei noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Lucrător în comerţ”, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de incepere: 12.03.2015

Perioada de desfăşurare: 12.03.2015 – 19.05.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 20.05.2015

Locul de desfăşurare al cursurilor: Constanţa

Durata de desfăşurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice

Descrierea cursului: Lucratorul in comert se ocupa in principal de comunicarea cu clientii magazinului (punctului de vanzare), organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului (punctului de vanzare), efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vanzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare.

Cui se adresează cursul? Cursul se adresează persoanelor care au absolvit minim 4 clase si care doresc să se califice sau să-și certifice cunoștințele în domeniu.

Care sunt avantajele participării la acest curs? 1. dobandirea de cunostinte noi in domeniul comertului; 2. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 3. pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă;

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciSTART la calificare/recalificare agentilor de curatenie cladiri si mijloace de transport din Bucuresti!

Anunțăm începerea unei noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport” , în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC” , cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de incepere: 20.02.2015

Perioada de desfăşurare: 20.02.2015 – 28.04.2015

Durata de desfăşurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice

Ce implică meseria de Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport?

Ocupaţia de Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport presupune competenţe legate de desfăşurarea activităţilor de curăţenie în incinte – reşedinţe, birouri, sectoare industriale şi administrative – şi mijloace de transport.

Avantajele participării la acest curs :1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Începere cursuri "Agent de securitate", grupele 9-12, în Bucureşti

Persoanele care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul serviciilor de securitate si paza sunt invitate să se înscrie la una dintre cele patru noi sesiuni de cursuri de calificare/recaificare pentru meseria de “Agent de securitate”, organizate în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”.

Data de începere a cursurilor: 20.02.2015

Perioada de desfășurare: 20.02.2015 – 28.04.2015

Examenele finale se vor susţine pe data de: 30.04.2015; 04.05.2015; 05.05.2015 si, respectiv, 06.05.2015.

Cursul are o durata de 360 ore si se va desfăşura pe 3 module, după cum urmează:

Modulul I – Pregătirea generală, cu durata de 120 ore, din care: 30 ore instruire teoretică şi 90 activităţi practice.

Modulul II - Pregătirea operaţională, cu durata de 160 de ore, din care: 40 instruire teoretică şi 120 activităţi practice.

Modulul III – Pregătirea specifică rezolvării incidentelor, cu durata de 80 de ore, din care: 20 ore instruire teoretică şi 60 ore activităţi practice.

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Începere cursuri "Agent de securitate", grupele 7 si 8, in Cernavoda

Anunțăm începerea a două noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de “Agent de securitate”, în cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Data de începere a cursurilor: 09.02.2015

Perioada de desfăşurare: 09.02.2015 – 15.04.2015

Examenul final se va susţine pe data de: 17.04.2015

Avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT: 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului; 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică; 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional; 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizare curs "Agent de securitate, grupa 5, în Giurgiu

Avem plăcerea de a vă anunța finalizarea în data de 16.02.2015 a cursului de „Agent de securitate” în Giurgiu.

Cursul s-a derulat in perioada 09.12.2014 – 13.02.2015, in cadrul proiectului „Furnizare de Performanță și Competențe angajaților prin FPC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Începere curs "Lucrãtor instalator pentru construcţii", grupa 4, Cernavoda

Continuăm calificarea/recalificarea angajaţilor în meseria de „Lucrător instalator pentru Construcţii” în Cernavodă!

Cursul are o durată de 360 de ore şi se va desfăsura în perioada 04.02.2015 – 07.04.2015, în Cernavodă.

Care sunt avantajele participării la acest curs în mod GRATUIT? 1. asimilarea cunoștințelor necesare domeniului 2. pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică 3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută național și internațional 4. posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ Începere curs "Camerista hotel", Bucuresti!

Anunţãm începerea unei noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de "Cameristã hotel", în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Data de începere a cursurilor: 30.01.2015

Perioada de desfãşurare: 30.01.2015 - 02.04.2015

Examenul final se va susţine pe data de: 06.04.2015

Locul de desfãşurare al cursurilor: Bucureşti

Durata de desfãşurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de "Cameristã hotel", grupa 1, în Bucureşti

Anunţãm finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de "Cameristã hotel" în Bucureşti, grupa 1.

Cursul s-a desfãşurat în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, în perioada 11.11.2014 - 19.01.2015, iar examenul a fost susţinut în data de 22.01.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de "Agent de securitate", grupele 3 si 4, în Bucureşti

Anunţãm finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de "Agent de securitate", grupele 3 si 4, în Bucureşti.

Cursurile s-au desfãşurat în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, în perioada 10.11.2014 - 16.01.2015, iar examenele au fost susţinute în data de 24.01.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de "Agent de securitate", grupele 1 si 2, în Cernavodã

Anunţãm finalizarea cursurilor de calificare/recalificare pentru meseria de "Agent de securitate", grupele 1 si 2, în Cernavodã.

Cursurile s-au desfãşurat în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, în perioada 06.11.2014 - 15.01.2015, iar examenele au fost susţinute în data de 22.01.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciFinalizare curs "Lucrãtor instalator pentru construcţii", grupa 2, în Cernavodã

Anuntam finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de "Lucrator instalator pentru Constructii" în Cernavoda, grupa 2.

Cursul s-a desfasurat in cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in perioada 05.11.2014 - 13.01.2015, iar examenul a fost sustinut in data de 22.01.2015.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciSTART la calificare/recalificare agentilor de curatenie cladiri si mijloace de transport din Cernavoda!

Anunţãm începerea unor noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de "Agent de curatenie cladiri si mijloace de transport", în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Data de incepere a cursurilor: 23.12.2014

Perioada de desfasurare: 23.12.2014 - 20.03.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 23.03.2015

Locul de desfasurare al cursurilor: Cernavoda

Durata de desfasurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunt Începere curs Agent de securitate Bucuresti

Incepand cu data de 19.12.2014, vom demara o noua sesiune de curs pentru meseria de "Agent de securitate" in Bucureşti.

Perioada de desfaşurare: 19.12.2014 - 02.03.2015

Examenul final şe va sustine pe data de: 5.03.2015

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunt Începere curs Cameristã Bucuresti, grupele 4 si 5

Anunţãm începerea unor noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de "Camerista hotel", în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Data de incepere a cursurilor: 17.12.2014

Perioada de desfasurare: 17.12.2014 - 16.03.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 19.03.2015

Locul de desfasurare al cursurilor: Bucuresti

Durata de desfasurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunt Începere curs Cameristã Bucuresti, grupele 2 si 3

Anunţãm începerea unor noi sesiuni de cursuri de calificare/recalificare pentru meseria de "Camerista hotel", în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Data de incepere a cursurilor: 15.12.2014

Perioada de desfasurare: 15.12.2014 - 12.03.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 16.03.2015 si, respectiv, 17.03.2015

Locul de desfasurare al cursurilor: Bucuresti

Durata de desfasurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciSTART la calificare/recalificare agentilor de securitate din Giurgiu!

Persoanele care doresc sa se califice/recalifice sau sã-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniul serviciilor de securitate si paza se pot inscrie la cursul de "Agent de securitate" , desfasurat in Giurgiu.

Perioada de desfasurare: 09.12.2014 - 13.02.2015

Examenul final se va sustine pe data de: 16.02.2015

Cursul are o durata de 360 ore si se va desfãşura pe 3 module, dupã cum urmeazã:

Modulul I - Pregãtirea generalã, cu durata de 120 ore, din care: 30 ore instruire teoreticã şi 90 activitãţi practice.

Modulul II - Pregãtirea operaţionalã, cu durata de 160 de ore, din care: 40 instruire teoreticã şi 120 activitãţi practice.

Modulul III - Pregãtirea specificã rezolvãrii incidentelor, cu durata de 80 de ore, din care: 20 ore instruire teoreticã şi 60 ore activitãţi practice

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere curs "Lucrãtor instalator pentru construcţii", grupa 3, în Murfatlar

ROMAIR CONSULTING SRL are plăcerea de a anunţa începerea cursului de “Lucrător instalator pentru construcţii” în Murfatlar, jud. Constanţa.

Data de începere a cursului: 22.12.2014

Perioada de desfășurare: 22.12.2014 – 19.03.2015

Examenul final se va susține pe data de: 23.03.2015

Durata de desfășurare: 360 de ore: 120 de ore teoretice şi 240 de ore practice

Pentru informații suplimentare și înscrieri, rugăm folosiți telefoanele și adresele de e-mail din rubrica „CONTACT”.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciServicii de consiliere si orientare profesionala oferite gratuit in cadrul proiectului!

În noiembrie 2014, proiectul "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC", ID 140783, având ca obiectiv principal creşterea calitãţii şi competitivitãţii organizaţiilor prin îmbunãtãţirea accesului şi participarea la programele de formare profesionalã continuã a resurselor umane, facilitând calificarea/recalificarea angajaţilor, se aflã în plinã desfãşurare.

Obiectivul general al proiectului, corelat cu obiectivul general al Axei prioritare 2 - "Cre?terea ocupabilitãţii persoanelor aflate în perioada de educaţie ?i formare profesionalã iniţialã, precum şi creşterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piaţa muncii, în contextul societãţii bazate pe cunoaştere" - genereaza un efect pozitiv pe termen lung, prin facilitarea participãrii la cursurile de calificare/recalificare a unui numar semnificativ de angajati, fapt ce va contribui la creşterea gradului de calificare la nivel naţional al forţei de muncã, prin dezvoltarea capitalului uman.

Conform calendarului de implementare, în prezent proiectul are în desfãşurare faza de consiliere şi orientare profesionalã a unui numãr de 2.800 persoane selectate din grupul-ţintã în ceea ce priveşte beneficiile programelor de formare profesionala continuã şi de desfãşurare a cursurilor de calificare/recalificare în domeniile de activitate vizate în cadrul proiectului: servicii de salubritate, servicii hoteliere şi turistice, construcţii, pazã şi protecţie, comerţ, precum şi în alte domenii de activitate, adaptate cerinţelor pieţei la momentul actual.

Serviciile de orientare şi consiliere profesionalã sunt oferite la nivel naţional angajaţilor interesaţi în a se califica ori recalifica în domeniile de activitate necesare evoluţiei profesionale proprii. Participarea la programul de consiliere şi orientare profesionalã se face respectând principiul egalitãţii de sanse şi nediscriminãrii, serviciile fiind oferite tuturor angajaţilor interesaţi de dezvoltarea propriului traseu profesional.

Experţii noştri oferã sprijin şi informaţii esenţiale cu privire la diversele modalitãţi de alegere a unei cariere sau de avansare în carierã, de menţinere a locului de muncã, de adaptare la schimbãrile ce apar la un loc de muncã, ori de schimbarea locului de muncã în cazul disponibilizãrii, precum şi consiliere cu privire la orice alte probleme legate de profesie/carierã. Serviciile de consiliere şi orientare a carierei includ urmãtoarele tipuri de intervenţii: informarea cu privire la carierã, educaţia cu privire la carierã si consilierea profesionalã, care îi ajutã pe indivizi sã îşi clarifice scopurile şi aspiraţiile, sã îşi înţeleagã propria identitate, sã ia decizii informate, sã fie responsabili pentru propriile acţiuni, sã îşi managerieze cariera şi tranziţia de la şcoalã la piaţa muncii, de la un loc de muncã la altul.

Prin participarea gratuita la activitãţile din cadrul Programului de orientare şi consiliere profesionalã, care includ: completarea unor teste si chestionare de evaluare privind interesele si aptitudinile profesionale, imaginea de sine si motivatia profesionala (necesare pentru consilierea carierei), discutii de grup si discutii individuale cu un evaluator/consilier, persoanele interesate îşi pot structura, dezvolta şi îmbunãtãţi abilitãţile personale, în special în ceea ce priveşte capacitatea lor de a stabili, urmãri şi schimba obiectivele profesionale, pe termen scurt şi lung.

Fiecãrui participant i se va elibera o diplomã de participare la acest Program, va primi recomandãri individuale şi va putea sã opteze pentru înscrierea la programul de FPC recomandat de consilier dintre urmãtoarele cursuri disponibile:

1. Agent de curãţenie clãdiri şi mijloace de transport;

2. Operator deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie;

3. Cameristã hotel;

4. Lucrãtor în alimentaţie - ajutor de bucãtar;

5. Agent de securitate;

6. Lucrãtor instalator pentru construcţii;

7. Lucrãtor în comerţ;

8. Confecţioner asamblor articole din textile.

Meseriile nu sunt limitative, putând fi organizate cursuri de calificare în funcţie de cererea existentã.

Principalul beneficiu al participãrii angajaţilor la activitatile de consiliere şi orientare profesionalã din cadrul proiectului "Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC" îl reprezintã conştientizarea necesitãţii formãrii profesionale continue (calificare şi recalificare) pentru o mai bunã adaptabilitate la cerinţele actuale ale pieţei muncii sau în cazul apariţiei situaţiilor neprevãzute pe parcursul profesional (disponibilizãri), precum şi în cazul apariţiei unor noi oportunitãţi profesionale (ex: mutarea pe un alt post de munca în cadrul societãţii angajatoare)

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ curs "Agent de securitate" - Bucureşti

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã începerea cursului de "Agent de securitate" în Bucureşti.

Data de începere a cursului: 10.11.2014

Perioada de desfãşurare: 10.11.2014 - 16.01.2015

Examenul final se va susţine pe data de: 19.01.2015

Cui se adreseazã cursul? Cursul se adreseazã persoanelor care doresc sã se califice sau sã-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniul serviciilor de securitate si paza, care indeplinesc urmatoarele criterii:

* cetãţenia românã sau cetãţenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;

* vârsta minimã 18 ani;

* minim studii gimnaziale;

* certificat medical/fişa de aptitudini cu specificaţia "apt pentru a desfãşura activitãţi specifice ca agent de securitate";

* sã nu aibã antecedente penale pentru infracţiuni sãvârşite cu intenţie.

Care sunt avantajele participãrii la acest curs în mod GRATUIT?

1. asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului;

2. pregãtirea profesionalã este asiguratã de profesori cu experienţã teoreticã şi practicã;

3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscutã naţional şi internaţional;

4. posibilitatea efectuãrii stagiului de practicã în unitãţi specializate sau la locul de muncã.

Dupã absolvirea cursului se elibereazã un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestã competenţele dobândite. Certificatul de calificare are recunoaştere internaţionalã dacã este tradus şi apostilat.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ curs "Cameristã hotel" - Bucureşti

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã începerea cursului de "Camerista hotel" în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Cursul de "Camerista hotel" are o durata de 360 de ore, prima sesiune desfãşurându-se în perioada 11.11.2014 - 19.01.2015, în Bucureşti.

Cursul este organizat de cãtre Asociatia "Centrul pentru Formare Profesionalã şi Dezvoltare Regionalã", Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesionalã autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Cui se adreseazã cursul? Cursul se adreseazã persoanelor care doresc sã se califice sau sã-şi certifice cunoştinţele în domeniu.

Care sunt avantajele participãrii la acest curs?

1. asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului;

2. pregãtirea profesionalã este asiguratã de profesori cu experienţã teoreticã şi practicã;

3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscutã naţional şi internaţional;

4. posibilitatea efectuãrii stagiului de practicã în unitãţi specializate sau la locul de muncã.

Dupã absolvirea cursului se elibereazã un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestã competenţele dobândite. Certificatul de calificare are recunoaştere internaţionalã dacã este tradus şi apostilat.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ finalizare curs "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" - Constanţa

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã finalizarea cursului de calificare/recalificare pentru meseria de "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" în Constanţa.

Cursul s-a desfasurat in cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in perioada 18.09.2014 - 18.11.2014, iar examenul a fost sustinut in data de 19.11.2014. Locatia de derulare a cursului a fost Colegiul National Mihai Eminescu, Scoala Structura nr.2, Constanta, iar instruirea practica s-a desfasurat la SC RAJA SA.

Cursul a fost organizat de cãtre Asociaţia "Centrul pentru Formare Profesionalã şi Dezvoltare Regionalã", Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesionalã autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Participarea la acest curs a fost gratuitã, cursul adresându-se persoanelor angajate care au dorit sã se califice sau sã-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniu. Cursantii au alcatuit o grupa de 28 de persoane, toti acestia sustinand examenul de absolvire a programului de formare profesionala. In urma desfasurarii evaluarii finale si a calcularii mediei generale, gradul de promovabilitate in randul cursantilor a fost de 100%, acestia obtinand rezultate foarte bune.

Toti cei 28 de participanti absolventi ai cursului de calificare vor primi subventii, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri la programele de formare profesionala continua, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ curs "Agent de securitate" - Cernavodã

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã începerea cursului de "Agent de securitate" în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Cui se adreseazã cursul? Cursul se adreseazã persoanelor care doresc sã se califice sau sã-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniul serviciilor de securitate si paza

Care sunt avantajele participãrii la acest curs în mod GRATUIT?

1. asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului;

2. pregãtirea profesionalã este asiguratã de profesori cu experienţã teoreticã şi practicã;

3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscutã naţional şi internaţional;

4. posibilitatea efectuãrii stagiului de practicã în unitãţi specializate sau la locul de muncã.

Dupã absolvirea cursului se elibereazã un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestã competenţele dobândite. Certificatul de calificare are recunoaştere internaţionalã dacã este tradus şi apostilat.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ curs "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" - Cernavodã

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã începerea cursului de "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" în localitatea Cernavodã, jud. Constanţa.

Cursul are o durata de 360 de ore şi se va desfãşura în perioada 05.11.2014 - 16.01.2015, în Cernavodã.

Cui se adreseazã cursul?

Cursul se adreseazã persoanelor care doresc sã se califice sau sã-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniu.

Care sunt avantajele participãrii la acest curs în mod GRATUIT?

1. asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului

2. pregãtirea profesionalã este asiguratã de profesori cu experienţã teoreticã şi practicã

3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscutã naţional şi internaţional

4. posibilitatea efectuãrii stagiului de practicã în unitãţi specializate sau la locul de muncã

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ curs "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" - Constanţa

ROMAIR CONSULTING SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare POSDRU/164/2.3/S/140783, anunţã începerea cursului de "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" în cadrul proiectului "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Cursul de "Lucrãtor instalator pentru Construcţii" are o durata de 360 de ore şi se va desfãşura în perioada 18.09.2014 - 18.11.2014, în Constanţa.

Cursul este organizat de cãtre Asociaţia "Centrul pentru Formare Profesionalã şi Dezvoltare Regionalã", Partener 1 în cadrul proiectului, în calitate de furnizor de formare profesionalã autorizat pentru organizarea acestui curs de calificare.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, rugãm folosiţi telefoanele şi adresele de e-mail din rubrica "CONTACT".

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciAnunţ începere cursuri

În perioada 18 aprilie 2014 - 17 octombrie 2015, organizãm prin proiectul "Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC" urmãtoarele cursuri de calificare/recalificare pentru angajaţi, în domenii de activitate precum:
- "Servicii de salubritate: Agent de curãţenie clãdiri şi mijloace de transport; Agent de dezinfectie, dezinsecţie şi deratizare.
- "Servicii hoteliere şi turistice: Cameristã; Lucrãtor în alimentaţie (ajutor de bucãtar).
- "Construcţii: Lucrãtor instalator pentru construcţii.
- "Pazã şi protecţie: Agent de securitate.
- "Comerţ: Lucrãtor în comerţ.

Cursurile nu sunt limitative, acestea putând fi completate şi cu alte ocupaţii, adaptate cerinţelor pieţei muncii la momentul implementãrii proiectului.

Proiectul se desfãşoarã la nivel naţional. Dacã doriţi ca experţii noştri sã fie prezenţi în localitatea dumneavoastrã pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, vã rugãm sã ne contactaţi.

Important! Grupul ţintã al proiectului este format în exclusivitate din angajaţi.

Pentru detalii consultaţi documentul de prezentare aiciConferinţa de lansare a proiectului Furnizare de Performanţa şi Competenţe angajaţilor prin FPC

Marţi, 15 iulie 2014 Romair Consulting S.R.L., alaturi de membrii parteneriatului Asociaţia Centrul pentru Formare Profesionala şi Dezvoltare Regionala şi AM Project Design&Consulting SRL organizeaza conferinţa de lansare a proiectului Furnizare de Performanţa şi Competenţe angajaţilor prin FPC, ID 140783, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Conferinţa are loc începând cu orele 11, în incinta Stejarii Country Club, Sala de evenimente IV - Str. Jandarmeriei nr. 14, sector 1, Bucureşti.