Logo sigle UE, Guvern, Instrumente Structurale

ANUNŢ ACHIZIŢIE MOBILIER

(29 Septembrie 2014)


ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului din prezentul anunţ de achiziţie, sã depunã oferta pentru achiziţia de mobilier. Procedura de achiziţie se desfãşoarã în cadrul proiectului 'Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


Documente disponibile: Anunţ achiziţie     Documentaţie pentru ofertanţi

ANUNŢ ACHIZIŢIE SERVICII MULTIPLICARE SUPORTURI DE CURS

(14 August 2014)


ROMAIR CONSULTING S.R.L. invitã operatorii economici al cãror obiect de activitate corespunde obiectului din prezentul anunţ de achiziţie, sã depunã oferta pentru achiziţia de servicii multiplicare suporturi de curs. Procedura de achiziţie se desfãşoarã în cadrul proiectului 'Furnizare de Performanţã şi Competenţe angajaţilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


Documente disponibile: Anunţ achiziţie     Documentaţie pentru ofertanţi

ANUNŢ ACHIZIŢIE DIRECTĂ DE MATERIALE CONSUMABILE - PRODUSE PAPETĂRIE ŞI BIROTICĂ

(04 Iulie 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia de materiale consumabile - produse de papetarie si birotica. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ANUNŢ ACHIZIŢIE FURNIZARE COMBUSTIBILI AUTO PE BAZĂ DE BONURI VALORICE

(18 Iulie 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia de combustibili auto pe baza de bonuri valorice. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ACHIZIŢIE SERVICII PROIECTARE SITE-URI WEB (PAGINA DE INTERNET A PROIECTULUI)

(13 Iulie 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia serviciilor de proiectare site-uri web (pagina de internet a proiectului). Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ACHIZIŢIA DE SERVICII PENTRU EVENIMENTE - ORGANIZARE CONFERINŢE LANSARE ŞI FINAL PROIECT ŞI CAMPANIA DE PROMOVARE A BENEFICIILOR FPC

(10 Iulie 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia de servicii pentru evenimente organizare conferinte lansare si final proiect si campania de promovare a beneficiilor FPC.

Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ANUNŢ ACHIZIŢIE FURNIZARE COMBUSTIBILI AUTO PE BAZĂ DE BONURI VALORICE

(02 Iulie 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia bonurilor combustibile valorice pentru autoturisme. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ANUNŢ ACHIZIŢIE FURNIZARE COMBUSTIBILI AUTO PE BAZĂ DE BONURI VALORICE

(22 Mai 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta in scopul atribuirii contractului de furnizare combustibili auto pe baza de bonuri valorice. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ANUNŢ ACHIZIŢIE NUME DOMENIU INTERNET

(12 Mai 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia de combustibili nume domeniu internet. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


ANUNŢ ACHIZIŢIE SERVICII EXPERTIZĂ CONTABILĂ

(28 Aprile 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta in scopul atribuirii contractului ''Servicii de expertiza contabila - Expert contabil''.


ANUNŢ ACHIZIŢIE SERVICII AUDIT FINANCIAR

(28 Aprile 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta in scopul atribuirii contractului ''Servicii de audit financiar''.


ANUNŢ ACHIZIŢIE SERVICII DE TELEFONIE MOBILĂ ŞI TELEFOANE MOBILE

(23 Aprile 2014)

*anunt preluat de pe site-ul ROMAIR

ROMAIR CONSULTING S.R.L. invita operatorii economici al caror obiect de activitate corespunde obiectului de activitate din prezentul anunt de achizitie, sa depuna oferta pentru achizitia servicii de telefonie mobila si telefoane mobile. Procedura de achizitie se desfasoara in cadrul proiectului 'Furnizare de Performanta si Competente angajatilor prin FPC', POSDRU/164/2.3/S/140783. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.